måndag 16 januari 2012

Konstig känsla varje gång..

Varit ute och gått en mörker runda i skogen ikväll med fisarna och mannen min:). Bästa köpet jag gjort på länge är lätt lamporna till deras koppel:). Nu ser man vart dom är och behöver inte oroa sig, dem är ju som sagt mina små bebisar;p. (En hund ska va en hund jag vet! Men dom är mina små bebishundar då;p).

Annars har dagen inte bjudit på speciellt mycket. Lagat 3kg falukorv:), diskat, plockat, tvättat och framförallt packat en jädra massa:).
Känns i kroppen att jag vart igång hela dagen.
Men morgon dagen kommer nog bestå utav samma skit, förutom att det blir middag hos farmor:). Kött och pära:), Mums mums:).

Sen har jag pratat en massa i telefon:), med personer jag både gillar och saknar:). Fick lite goda råd och blev på lite bättre humör:).
Alltid lika roligt att prata med folk man inte hörts med på länge:).

Nu ligger jag och mannen i sängen:), tidigt som vanligt;p. Vilka jävla gamlingar vi blivit:). Men vi myser på rejält:).

Vad ska jag mer skriva? Är på skriv humör men tom i skallen:/. Så det här får väl bli ett kort inlägg de här med:/. Ska bli bättre efter flytten sen jag lovar!

Fram till sommaren vet jag inte riktigt hur allt kommer se ut, men jag ska plugga lite grann, först och främst plugga klart medicinsk grundkurs, sen psykologi ska bli så jävla roligt faktiskt. Hoppas jag hinner avsluta även nån mer kurs:). Sen ska jag jobba så mycket jag, eller borde jag säga det lilla jag kommer få jobba. Gillas inte att kommunen gör besparingar på precis allt just nu!

Som tur är har jag världens bästa chef så hon har lovat mig sommarjobb på min favorit avdelning:). Och det betyder väldigt mycket för mig att dom vill ha kvar mig och uppskattar allt jag gör:). Jag tycker bra om precis alla, och jag har lärt mig så mycket av mina kollegor och känner mig som en i gänget:). Och hur ofta trivs man så bra med allt och alla när det kommer till jobb? Min största önskan innom jobb hade vart att få en fast tjänst där, en 75% fast tjänst hade varit det ultimata för mig. Men drömma kan man ju alltid:(. Har varken utbildning el körkort och det krävs:(. Efter sommarn ska jag iaf sätta igång på allvar med utbildningen:). Sen får jag ta mitt jädra körkort efter det!

Kul att en gammal bekant till Stefan tittade förbi ikväll:), länge sedan man såg honom, synd bara att han inte ville stanna på en kvällskaffe:/.

Nu blir det sängmys tror jag om jag känner min man rätt^^.

Skriver lite skit imorgon igen, och en sak till snälla människor sluta ploppa ut ungar till höger och vänster! Ni gör mig sugen också! Och jag vill inte ha några än!

Sleep tight and dream wild!;)

Inga kommentarer: