måndag 30 januari 2012

Nu är vi nyinflttade;)!

Väntat i 3 månader på den här dagen, eller egentligen kan man säga 2 år och 3 månader. Och nu är den äntligen här!:). Och över må tilläggas;) haha. Vi har flyttat hela dagen lång! Men nu är vi klara:). Till och med packat upp en massa redan:).

Stefan och jag smet upp och tog en sista dusch (och lite annat en sista gång, if u know what I mean;p haha) i den gamla lägenheten;), det är duschen vi kommer sakna allra mest, den var perfekt! Som ett stort duschrum, med regnvatten, lös rött grönt och blått ur munstycket. Hur mysigt som helst, den hade jag velat ta med mig. Och här i den nya finns det inte ens en hållare upphängt:/.

Imorgon blir det dammsuga och skura golven och sen lämna tillbaka nyckeln. Sen jävlar kan vi börja här i den nya:)! Är aslycklig och förbannat nöjd med allting:). Våra möbler passade perfekt till alla tapeter, ser ut som helt nya möbler i denna lägenhet haha. Till och med lampor vi avskydde i den gamla tycker vi är snygga nu:). Och soffan känns hur jävla snygg som helst igen, som ny!;). Tror att det beror på att denna lägenhet är så ljus och stor, man får/ser ett/allt ur ett helt annat/nytt perspektiv. En ny synvinkel helt enkelt:).

Orkar tyvärr inte skriva mer ikväll, helt slut mentalt och fysiskt.
Kommer ge er ett bättre inlägg imorgon kväll;).

Må nämnas att det bjuds på mat hemma hos min kära farmor imorgon;p. Can't wait!;)

Natti natti;).

Inga kommentarer: