onsdag 5 augusti 2009

Christian Kullanders Framtida Fru!

Okej, ny dag, nytt uppdrag;). Eftersom Christian var så duktig och avslutade sitt senaste uppdrag igår, som han skulle vart klar med för typ en månad sen. Men nu är det klart;).

Dagens uppdrag går ut på att beskriva varandras framtida stora kärlek. Jag vet att jag redan har Johan och jag hoppas på att han förevigt kommer vara min, men detta är som sagt ett uppdrag av det komiska slaget, so you know!

Okaay here we go Chris! Time to take a look at youre future!;).


Magda, (Christina, Eva) Wallander!

28 årig utbildad bibliotekarie bosatt i Gråby strax utanför Göteborg.
Sin fritid spenderar hon helst i stallet, el med en god bok i handen framför brasan. Har en förkärlek till bergsklättring och skidåkning, och är extremt fascinerad utav rymden och alla dess mysterier.
En jäkel på att laga mat med;).

Utseende: Hon kommer vara blond, ha glasögon fast enbart vid läsning och bilkörning.
Halvlång, ganska smal och taning. Sorry Chris men former kommer inte existera på denna kvinna haha. Klär sig ganska alldagligt, hon är ingen som vill sticka ut i mängden direkt. Därimot om hon nån gång ska på nån liten finare middag så tar hon gärna på sig den lilla svarta och slänger på lite ögonskugga och läppstift på det med;).
Vanliga gympaskor, ett par jeans och håret uppsatt i en hästsvans är den dagliga outfiten.
Blå ögon och neeeej raka benen existerar inte i hennes värld! iofs så har hon aldrig gjort det heller, så stubb slipper du undan pöjk;).
btw baddräkt på sommarn med;) haha.

Personlighet: Hon kommer vara extremt snäll, pålitlig, trogen och omsorgsfull. Senaste lögnen hon drog tror jag inte ens hon själv kommer ihåg. Därimot när det kommer till humorn, hm vill jag ens beskriva detta?!! hm okej en snäll beskrivning då haha, hon kommer vara den som skrattar åt alla dina skämt samtidigt som hon ger dig en lätt stöt på armen och kallar dig knasboll haha, även om hon inte ens förstår skämten så kommer hon skratta för att hon vet att det gör dig glad att se henne le;), (dessvärre så kommer detta försvinna med åren). Hon har själv försökt dra ett par skämt några ggr, men tillslut kunde även hon läsa dina fejkgarv. Hennes riktiga humor ligger i program som på spåret, allsång på skansen och lotta engbergs skämt i bingolotto. Så fort nån drar ett litet hårt skämt om tex. sex så rodnar hon inombords, och tänker för sig själv att den där människan är ju inte riktigt klok! Men hon ler ändå tillbaka för att inte känna sig utanför haha.
Lugn kvinna, som kanske kommer sätta sin fot på krogen högst en gång per femte år, vilket när hon nått 40 ökat till vart tionde år haha. Och går hon ut så är det för att dansa bugg, alkohol existerar inte ens på hennes planet.

Musik: Behöver jag nämna mer än Sonja Aldén?!! Allt som går i den klassen och handlar om kärlek älskar hon.

Så träffades ni: Ni satt båda inne på arbetsförmedlingen när du skulle fylla i ditt A-kassa papper haha. Du hittade ingen penna, men såg att det låg en penna som ingen använde precis brevid en brud. Du gick fram och fråga om det var okej att du låna den? -Javisst ta den du;), den är ändå inte min och jag är ändå klar med den;).
Du fyllde i ditt papper och var precis påväg att lämna in den, (Fusk Christian, du glömde fylla i att du var sjuk den 14 april förra månaden, Bedrägeri kallas det! Lura staten på pengar sådär, fy dig!), iaf så såg du att det låg en plånbok kvar på platsen där bruden satt, ingen skymt av bruden, som du iofs inte ens tyckt var snygg när du såg henne. Så du såg din chans, Vafan det kunde ju ligga pengar i plånboken för fan! hahaha. Så du snodde den haha. Och när du väl satt dig i din ljusblå fiat från -88 utanför af så öppna du den, du insåg att det inte var värt att behålla den, 54kr var allt som låg i haha. Vad fan hade du förväntat dig egentligen?!! haha, finns kanske en anledning till att hon med satt där och fyllde i papper dumhuvud! haha.

Iaf så lämna du in plånboken på polisstation dagen efter, dumsnål som du är och alltid vart så lämna du ditt namn och nr ifa att en hittelön skulle delas ut;) haha.

Dagen efter det ringde hon och tackade så vänligt, hon var så glad att hon fått tillbaka den att hon ville bjuda dig på en fika;). - Jag hade aldrig haft råd att beställa nytt körkort och behövet köpa mig ett spillrans nytt telefonkort igen! haha. Sånt telefonkort till telefonautomater ni vet;).
Och alla hennes senaste kvitton och garantier låg ju i den med, specieelt garantin på tekokarn från ÖB, 99kr.

Du kände att det skulle kännas konstigt att gå och ta en fika med henne, så du tacka artigt nej! Fatta du inte att hon ragga på dig smartoooo?!! haha.

Iaf så träffades ni 2 veckor senare på af igen, denna gång kom ni i samma grupp på gruppmötet. Givetvis skulle man jobba 2 och 2:p, och gissa vilka 2 det blev som ingen annan valde?!! haha jaaa just det, ni 2;). Och på den vägen är det;).

Eran Framtid: Första åren levde ni knapert, för att ingen av er hade jobb. Du ville plugga men det förbjöd Magda! Inga mer skulder nu! Men sen börja Magda på en 50% tjänst som ridskolelärare och du fick jobb som vaktmästare på Rosedalens vandrarhem i Gråhem. Ni flytta från er etta till en större 2, den tråkiga heminredningen fixa Magda. Ni hade väll inte ens på den tiden bra sex, men det funka. Du skötte ditt i smyg ensam samtidigt som att Magda inte ens lärt sig innebörden av ordet onna och framförallt tyckte att det var smutsigt! Men huvudsaken var ju att ni älskade varandra, och det gjorde ni verkligen med. Och det gjorde henne till den bästa du någonsin haft pga det;). Finns inget som slår äkta kärlek när det kommer till sex;), hur kasst det än är;).

Framtiden bjöd på 3 barn, Josefin, Camilla och lille Henrik;). Ni bor fortfarande kvar i Gråhem i en mellanstor villa där;), nu har i lite bättre jobb också. Du är nöjd med livet, fast att det består av ren rutin vecka efter vecka, inget nytt händer någonsin;). Men du klagar inte, det är ju precis så du vill ha det;). Och dom visar ju faktiskt Aik på tvn även i Gråhem;) haha. Höjdpunkten i ditt liv är när din snygga ungdomskompis Maria kommer på besök och tar med dig ut på alla möjliga äventyr;). Hon vet verkligen hur man ska stilla alla dina behov;), men ni är ju som sagt vänner sedan långt tillbaka och har upplevt en hel del tillsammans genom åren;).
Maria och din stora kärlek har svårt att anpassa sig till varann, men du bara nickar lite lätt på huvet när dom snackar skit om varann;), och även när den lite oförskämda Maria "råkar" kasta ur sig lite oanpassnde och otrevliga kommentarer vid matbordet ibland i din frus närvaro;) haha. Och varje gång Maria sitter vid erat jävla runda fula matbord så tänker hon alltid: Vad har den här jävla horan gjort med min perfekta Chris! Men framförallt tänker hon: Har subban förgiftat min mat denna gång då?!!

So now you know youre future Chris;), up to you to decide if you want it or not;).

Läs om min framtida man på Chris blogg: http://justinsane.bloggagratis.se/

Inga kommentarer: